Google Seo Danışmanı

Merhabalar arkadaşlar bu konumuzda google Seo Danışmanı konusundan bahsedecegim..ilk baştan söylemeliyimki seo konusu çok sabır isteyen bir konudur..Çok emek ister,özveri ister her yaptıgınız işlemi bilerek ve araştırarak inceleyerek uygulamanızı ister.Durum böyle olunca her önüe gelen ben Seo Danışmanıyım diyemez..Çünkü, seo ağzı çok laf yapan degil işi derinlemesine bilen uzmanların işidir…Seo Danışmanı okadar çok mesayi harcar ki anca ozaman hedefe ulaşabilecegini bilir..

Seo piyasasında da her sektörde oldugu gibi,çok yalan söyleyen insanlarla karşılaşa bilirsiniz..Size kendilerini google Seo Danışmanı olarak tanıtırlar ve işi okadar abartırlar ki birgün içinde, ilk sayfada çıkartabiliriz diye vadede bilirler..Hatda çok ucuz fiyatlar verebilirler..Çünkü onların amacı sizi dolandırmak ve hem madi kayba uğramanızı, hemde zaman kaybetmenizi sağlarlar..Bu tarz kişilere sakın kanmayın ve inanmayın…!

Gerçek google Seo Danışmanı yapılaçak seo çalışmasını bildiği için..Hem size kısazamanda ilk sayfa garantisi vermez hemde çok ucuz bir fiyat çıkartmaz..Bir web sitesinin anahtar kelimede, rekabet oranı konumuna göre 1 ay ile 4 ay arasında ilk sayfa garantisi verebilir..Dikkat edin 15 gün bile demiyorum en az 1 ay ,en fazla 4 ay arasında web siteniz ilk sayfaya gelebilir..Bu tamamen sektördeki rekabet oranına bağlıdır..Google Seo Danışmanı bu rekabet oranını inceler ve tahmini bir rakam söyler bu tahminde 4 veya 5 gün sapmayla büyük ihtimal tutar..Tabiki dogru seo tekniklerini uygulamak şartıyla…Ayrıca seo fiyatları da bu araştırmayla ortaya çıkar..Google Seo Danışmanı harcayacagı zamanı hesaplayarak seo fiyatını müsteriye bildirir..

Seo Danışmanı

Eger iyi bir Seo Danışmanı arıyorsanız yukarda bahsetdiğim konulara dikkat edeceksiniz..Size hayal satan degil gerçekleri söyleyen google Seo Danışmanı ile çalışacaksınız..Ben parayı verdim ertesigün ilk sayfada çıkayım derseniz seo çalışmasında böyle birşey söz konusu olamaz..İşi veren müsteri seo işlemlerinin, sabır işi oldugunu çok iyibilmeli aksi takdirde websitesine seo yaptırmasın..Direk google dan reklam satın alıp yoluna öyle devam etsin..Ama google reklamları çok pahalı diyorsanız ozaman sabır edit google Seo Danışmanı ile çalışacaksınız..Seo çalışması yapılarak ilk sayfaya geldiğinizde bu işin ne kadar dogru bir karar oldunu anlayacaksınız.Belkide yıllarca google da reklamlara para ödemeden seo çalışmasının farkını yaşayacaksınız.

Benim size önerim işter kurumsal firma olun, işter blog siteniz olsun veya e-ticaret işiyle ugraşın mutlaka google Seo Danışmanı ile çalışın bu size hem zaman hemde para kazandıracaktır..Her işte olduğu gibi bu iştede sabır en ön plandadır..Hiç bir iş emeksiz para kazandırmaz..Bugün bir işyeri açtığınızda bile o işyerinin tanınma süresi en az bir yıldır..Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmek en doğrusu olacaktır..

Evet arkadaşlar google Seo Danışmanı konusunda şimdilik anlatacaklarım bu kadar..Seo konusunda destek almak isterseniz belimle iletişime geçebilirsiniz..

Seo Danışmanı, bir sitenin başarı elde etmesi için kişinin inceleme ve araştırmalarda bulunarak ana siteye yapacağı çalışmaların verildiği hizmetin genel adıdır. Aslında SEO uzmanlığı, kendi başına emek ve zaman isteyen bir iştir. Kendi başına olmayan, farklı dallara bölünen bu alanda başarılı bir Seo Danışmanı olmak için öncelikli şart araştırmaya meyilli olmak ve yeniliklere açık olmaktır. Bir site için yapılacak çalışmayı önceden projelendirmeyle başlayan SEO uzmanlığı, site kurulumundan sonra dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat etmeyle devam eder.

İçerik Oluşturmayı Öğrenin

Elbette her insan içerik yazabilir diye bir kaide yoktur. Ancak bir Seo Danışmanının sahip olması gereken en temel özelliklerden biri de içerik oluşturmada marifetli olmasıdır. Bunu yazıya döküp dökememek çok önemli değildir. İçerikleri bir metin editörüne yazdırabilirsiniz. Ancak siteniz için yapacağınız çalışmalar hakkında net fikirlere sahip olmanız gerekiyor. Anahtar kelime tespiti, description ve title bölümlerini hazırlarken hangi kelimeleri seçeceğiniz hakkında fikir sahibi olmalısınız. Böyle bir bilgiye sahip olduğunuzda makale yazdığınızda ya da yazdırdığınızda daha fazla verimli sonuçlarla sitenizin başarılı bir yere gelmesini sağlayabilirsiniz.

Rakip Analizine önem vermelisiniz.

Seo Danışmanı olmak isteyen bir kişinin ikinci şart olarak rakip analizinde ileri derecede bilgi sahibi olması gerekiyor. Rakip sitenin çalışması, tanıtım yazılarının alındığı adresler, kullandığı ifade ve içerikler ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olmak, SEO uzmanlığı açısından oldukça önemli bir kaynaktır.

Tanıtım yazısının nasıl yapıldığını öğrenin

Tanıtım yazısı, her Seo Danışmanı nın mutlaka kullandığı tekniklerden biridir. Sitenin ilerleme sağlaması adına satın alınan tanıtım yazısı sitelerinin kaliteli ve değeri yüksek olan siteler olması gerekiyor. Hangi alanda çalışıyorsanız o alana yönelik ya da o alana yakın bir siteden tanıtım yazısı almayı hedefleyin. Bunun için de kaynak bir liste oluşturmanız, sitenizin ilerlemesi adına daha faydalı olacaktır.