Suadiye Arçelik Servisi

İyi bir servis, kullandığı yedek parçalarla birlikte sunduğu hizmet kaliteli olmalı ve de buna rağmen fiyatları müşteriyi zora sokmayacak yeterli uygunluğa sahip olmalıdır.
İyi bir servis seçebilmek için öncelikle küçük çaplı bir araştırma yapmanız gerekmekte. Bu araştırma için internet sık kullanılan araçlardan biri. İyi bir servis seçebilmek için; beyaz eşya servisinin iletişim koşulları kolay olmalı, yani ihtiyacınız olduğunda kolayca ulaşabilmelisiniz.
arızalı olan klimanız için nasıl çok dayanamayıp servis çağırma gereksinimi duyuyorsanız, aynı şekilde klimanızın bakımını da zamanı geldiğinde yaptırmalı, ihmal etmemelisiniz.
fakat bu sizi korkutmasın. Çünkü bu anlattıklarım klimanızın bakımını ihmal ettiğinizde gerçekleşebilecek olanlardır.
Özellikle evlerinizde yaşlı teyzelerimiz, amcalarımız veya ufak yaşta çocuklarınız varsa. Onların vücut direnci daha düşük olduğundan dolayı genç insanlardan çok daha basit mikrop kapıp hastalanabiliyorlar.
Ancak ne yazık ki klimanın kullanımı kolay gibi görünse de klimayı taktırdığınız ve o ilk kullandığınız zamanlardaki gibi kolay olmuyor. Dikkat etmeniz gerekiyor çünkü klima doğrudan sağlığınızı etkiliyor.
Arçelik beyaz eşya kullanıcıları artık Arçelik klimalara doğru yönelmeye başladı. Sıcak havaların insanları negatif etkilemesi, performansını düşürmesi nedeniyle Arçelik klimalara daha fazla eğilim oluşmaya başladı.
Bu sıcak aylarda artık klima başımızın tacı konumuna geldi.
Tabi ki sağlığınızı doğrudan etkileyen bir konuda size de iş iyi ve doğru bir servis seçme konusunda kalıyor. Günümüzde beyaz eşya servisi sayısı zamanla çoğalıyor ve bu çoğunluk içinde iyi bir servis seçmek de giderek zorlaşıyor.
İyi bir servisin tecrübesi olmalı. Yeni açılmış bir servise nazaran işini uzun seneler devam ettiren bir servisin hizmeti çok daha kaliteli olacaktır. İyi bir servis müşteri odaklı olmalıdır. Müşterilerinin beklentilerine önem
vermeli, müşterilerinin görüşleriyle birlikte bir hatası varsa toparlamaya çalışmalıdr.
Esenler Kombi Servisi başta klimalar olmak üzere Arçelik markalı bütün beyaz eşyalarınıza haftanın 7 günü, günün 24 saati kaliteli hizmetini ustaca vermektedir.
Üstelik 15 senedir bu hizmeti sürdürdüğümüz için tecrübe ve birikimlerimizle işimizi daha kolay kavrıyor ve daha çabuk bitirilmesini sağlıyoruz. Esenler Kombi Servisi ‘ne ulaşmanız hem kolay hem de sizler için en doğru seçim olacaktır.